banner

Overige Informatie

 

Zoals u begrijpt kost het heel veel geld om een fabriek voor Solar Cookers op te zetten en te onderhouden. Ook moet het materiaal aangeschaft worden en het personeel betaald. Dit personeel bestaat trouwens uit arme en of gehandicapte mensen, die anders geen werk zouden kunnen vinden. Dit geld kan niet worden terug verdiend met de verkoop van de Solar Cookers.

Daarom kunt u Hans vanuit Nederland financieel ondersteunen, om zo het goede werk dat hij en zijn team verricht, door te kunnen laten gaan.

Een van de mensen die zich al sterk maakt voor Hans is Fred van de Giessen. Hij loopt bijv. de vierdaagse van Nijmegen om zo geld in te zamelen voor het Solar Cooker team. Zo heeft Fred in de loop der jaren al een mooi bedrag bij elkaar gebracht.

Wij hebben als Werkgroep ook al wel eens in de media gestaan. Klik hier om het artikel uit Het Kontakt editie de Noord te downloaden in PDF formaat. ( 621 KB)

Een Solar Cooker helpt zelfs mee aan het millieu. Het bespaart heel veel CO2 uitstoot van vuur. om de exacte berekening te zien klikt u hier.

Als u nog meer wilt weten over de producten die Hans in Vietnam maakt, kunt u via deze link de folder downloaden.

Als u geld over wilt maken, of Hans op een andere manier steunen kunt u contact met ons opnemen.